Rimmel tavaszi újdonságok

Sziasztok!
Csodaszép újdonságokat hoztam Nektek. Végre meleg van, tavasz, napsütés és hamarosan jön a fesztiválozós időszak is. Ahogy a tavaly, így idén is ütős színekkel készült a Rimmel London.


A 2016-os tavaszi-nyári kollekció már a Rimmel London és Rita Ora 3. együttműködésének a gyümölcse, mely a 2015-ös, fantasztikusan sikeres Colour Rush and Colourfest kollekciót követi. Ebben az évben Rita Ora a kifutók világából és a legmenőbb zenei számokból nyert inspirációt a szivárvány minden színében tündöklő, vibráló árnyalatok, melyek beragyogják a napod, megalkotásához.


RIMMEL 60 SECONDS SUPER SHINE BY RITA ORA tavaszi-nyári körömlakk kollekciója

Készülj fel az eddig még soha nem látott vad fesztívál színekre! A Rimmel bemutatja az új tavaszi-nyári 60 Seconds Super Shine by Rita Ora körömlakk kollekciót, 7 szuper-fényes, gyoran száradó árnyalatot, melyeket Rita Ora tervezett. Ragadd meg a bulis hangulatot.  

  • 3-az-1-ben  körömlakk technológia, mely egymagában tartalmaz alapozót, gazdag színt és szuper fényes fedőlakkot  
  • Gyorsan száradó formulájának köszönhetően kevesebb, mint 60 mp alatt* tökéletes
  • A precíziós maxi kefének köszönhetően egyetlen húzás befedi az egész körmöt
  • Nem pattogzik le, nem fakul ki, magas fénye nem kopik akár 10 napon keresztül
*egy rétegben

Javasolt fogyasztói ár 799.-Ft
Bevezetés:  2016. március

A Rimmel bemutatja az új Super Gel
kétlépéses zselés manikűr szabadalmát, mellyel szalon minőségú festést készíthetsz

Kezeket fel, aki szereti a zselés manikűrt! 
A Rimmel bemutatja a Super Gel körömlakkot, a különleges, kétlépéses, zselés hatású lakkok fantasztikus színű és fényű sorát, mellyel akár 14 napig is tökéletes marad a festésed. Felvitele könnyű, száradása kb annyi, mint egy normál lakk esetében és nem kell hozzá UV lámpa. Az eredmény: hibátlan fényes felület.
A Super Gel körömlakkokban a szabadalmaztatott Gel Colour System technológia teszi lehetővé, hogy kényelmes otthoni környezetben, természetes fénynél elkészítsd a szépséges, magasfényű körömfestést.

Első lépés: Vidd fel két rétegben a ragyogó Super Gel lakkot az ultra-pontos precíziós ecsettel egy-egy húzással, meglátod, milyen sima, csíkmentes felületet kapsz. A színes lakk már önmagában tartalmazza az alapozót, így a köröm nem igényel semmilyen speciális előkészítést ahhoz, hogy elérd a szalon minőséget.

Második lépés: folytasd a festést a Super Gel fedőlakk bevetésével – a többit elvégzi a természetes fény. Nem kell órákat várnod, gyorsan megszárad, akár egy hagyományos körömlakk, nem fog buborékosodni vagy megtöredezni. A körmeid hihetetlenül fényesek és tükörsimák lesznek, a fedőlakk eltűnteti a köröm kis hibáit is. És ha új színre vágysz, vegyél hagyományos körömlakk lemosót, tökéletesen el tudod távolítani masztatolás nélkül. Ugye, milyen egyszerű?!
Válassz menő színeket a körmeidre! Nude vagy erős színek, a Super Gel palettáján minden szín a rendelkezésedre áll, hogy stílusos mani- és pedikűrt készíthess. Próbáld ki a 17 trendi színt, melyből 8-at maga Kate Moss tervezett, keresd szignóját az üvegeken. A színskálán sikkes nude, ütős pink, bájos korall, gazdag piros és ragyogó sötét színek mind rád várnak. Okvetlenül próbáld ki a skarlátvörös Darling Dahlia By Kate (#041) árnyalatot.
Legyél ellenállhatalanul elegáns a halvány lila Bare Hug (#013) lakkal. A legnagyobb kedvenced lesz az Urban Purple (#025).
A Super Gel lakkokat még jobban fogod kedvelni, ha meglátod stílusos, szellemes csomagolásuk. A két lépéses fázisokat jól fel lehet ismerni, a színes lakkok fekete kupakján egyértelmű a felirat:  ‘Step 1’, míg a fedőlakkok fekete üvegéhez lila kupak társul, ‘Step 2’ jelzéssel.

RIMMEL MOISTURE RENEW SHEER & SHINE AJAKRÚZS
A Moisture Renew Sheer & Shine ajakrúzs a mindig megújuló, hidratáló összetevőkben gazdag  Moisture Renew kollekció új tagja, mely jól ismert telt, tökéletes hatású színeiről. A rúzsok széles sorában minden igazi londoni lány megtalálja a stílusához legjobban illő színt, legyen szó letisztult vagy vibrálóan kihívó megjelenésről, ezek a színek úgy hatnak, akár egy adrenalin löket, egészséges, friss megjelenést kölcsönözve viselőjüknek.
A Moisture Renew Sheer & Shine ajakrúzs 8 gyönyörű színben áll rendelkezésedre. Választhatsz buja pinket, fénylő korallt, piros cseresznyét vagy sikkes natúr színt, mindegyik fényes, ragyogó és azonnal felkelti a figyelmet.
A vibrálóan ragyogó színek visszatükröződnek a Moisture Renew Sheer & Shine rúzs stílusos csomagolásán, felidézve az eredeti Moisture Renew rúzst. Ez alkalommal a kupak azonban friss pink színben tündöklik, átlátszó és letisztult.

Moisture Renew Sheer & Shine rúzs különleges, ápoló és kényeztető összetevőinek köszönhetően igazán az ajkak barátja, ragyogó megjelenést, csodálatosan egészséges érzést biztosít.
Ez a vitaminokban gazdag, kényes-fényes rúzs nedvesen ragyogó, átütő színeivel lesz legfőbb segítőd, ha mesés megjelenésre vágysz. Ráadásul SPF 20-as fényvédő tartalma megvédi finom puha ajkaid  nap káros sugaraitól.
  • Gránátalma kivonat – hidratálja és kondicionálja az ajkak érzékeny bőrét, erősíti védekező képességét
  • Tengeri szerves összetevők - biopolimerek (chondroitin sulfate és kollagén) hidratálnak és védő filmréteget képeznek
  • Hyaluronsav – a hyaluronsav gömböcskék úgy viselkednek, mintha apró szivacsok,  vizet vesznek fel, így simává, puhává varázsolják az ajkak bőrét  
  • A, E és C vitamin  - védi az érzékeny bőrt.
  • Mangóvaj  - jól ismert tápláló hatásáról, anti-oxidáns tartalmáról   
És íme, az ajkak tökéletesen ápoltak, indulhatsz is!
Javasolt fogyasztói ár: 1699.-Ft
Bevezetés:   2016. március