REALASH UP Szempillafesték

Sziasztok!
Pár hónappal ezelőtt láthattátok, hogy belekezdtem a szempillanövesztésbe. Sajnos annyira rossz állapotban voltak a pilláim, hogy a 3D műszempilla sem maradt fent. Nagyon el voltam keseredve és talán épp jókor jött akkor a Realash szempillanövelő szérum tesztelése. Ha esetleg nem láttátok volna a szérum 3 hónapos teszteléséről és a végeredményről készült bejegyzéseimet, akkor megnézhetitek őket.
Tehát a szérum annyira bevált (most itt el is mondta a tesztelés eredményét) és mivel tesztelhettem még Realash terméket, így a választásom az UP szempillaspirálra esett.
Bővebben a termékről:
Az UP egy innovatív hosszító és volumenizáló szempillaspirál, ami mesés szempillákat teremt. Az ergonomikus nyéllel és a forradalmi formulával a szempillaspirál bevonja a pillákat a tövektől a végekig, nagyszögű ventillációs hatást érve el.
Az UP nem csak hosszítja és szétválasztja a szempillákat, hanem rugalmasabbá teszi őket. Ezzel a hosszan tartó szempillaspirállal olyan pilláid lesznek, amilyenek sose voltak!
Az UP egy forradalmi szempillaspirál a mindig mesés tekintetért.
Magasan pigmentált formulája lehetővé teszi a hibátlan, egész napos megjelenést.
Az UP szempillaspirál nem ragasztja össze a szempillákat. Nem pelyhez és nem maszatol. Speciális formulája és kiváló minőségű összetevői rugalmasabbá, fényessé és ápolttá teszik a pillákat.
Az UP formulája hosszantartó. Azonban kedvenc sminklemosóddal könnyen eltávolítható.
Az UP szempillaspirál biztonságos; nem irritálja a szemet és használható kontaktlencsével is.


Kiváló minőségű összetevők
Az UP szempillaspirál a legkiválóbb minőségű összetevőkből készült. Az ezüst hárs kivonatnak ápoló tulajdonságai vannak. A selyem táplálja a pillákat és serkenti a regenerációjukat és növekedésüket. A szempillaspirál használata után látható a hosszabbodás, a rugalmasság és a fény. A formula lanolint tartalmaz - ez egy természetes hidratáló viasz, amely biztosítja a hosszantartó, hibátlan kinézetet.
Az öszetevők:
Aqua, CI 77499, Lanolin, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Propylene Glycol, Glyceryl Dibehenate, Polyglyceryl-3 Beeswax, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Hydroxystearate, Triethylhexyl Trimellitate, C30-45 Olefin, Magnesium Aluminum Silicate, Coco-Glucoside, PTFE, PVP, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Tilia Tomentosa Bud Extract, Hydrolyzed Silk, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Kiszerelés:
8 ml.

Az UP előnye az ergonomikus nyél szilikon szálakkal. A nyél biztosítja a tökéletes felvitelt, tartást ad, hosszít és szétválasztja a pillákat.


Az UP intenzív, koromfekete árnyalatban érhető el.
Használat:
Alkalmazd a szempillaspirált a gyökerektől a pillák végéig. A különleges, ergonomikus nyél szilícium szálakból készül, amely könnyű és rendezett alkalmazást tesz lehetővé.
A feltűnő, szexi tekintetért használd kétszer, cikk-cakkos mozdulatokkal. Az UP szempillaspirál határozott, teltebb és emelt pillákat ad neked. Legyen ragyogó tekinteted az UP-pal. 

Élesben a pilláimon:

Nekem az utóbbi idők egyik kedvenc szempillaspirálja lett.
Hétköznapi megjelenéshez, sminkhez nekem nagyon bevált.
Szép nagy természetes pillákat fest, olyan mintha spirál se lenne rajtunk. Nem tapasztja össze őket.
Egész nap tart, nem pereg, nem kenődik el.
A kefe mérete is megfelelő, nem kenem össze vele a szemhéjamat.

Elsőre kicsit fura volt, hogy nagyon kevés festék volt a kefén. Azt gondoltam, hogy "na ezzel, hogyan festem ki a pilláimat", de kellemes meglepetés ért, ugyanis tökéletesen ki lehet. Pont annyi festék van a kefén amennyi kell. Már 1 rétegben is elég, de mivel én szeretem, ha jól látszódnak a szempilláim, ezért mindig 2 rétegben használtam. Az eredmény magáért beszél.
Ha pedig erősebb sminket készítettem, akkor erre a két rétegre még felvittem egy extra fekete spirált ;)
A lemosás is könnyen megy, nem marad panda szem utána.

Csak ajánlani tudom azoknak, akik a természetesség hívei, de szeretnék kiemelni a tekintetüket egy spirállal, ami még ápolja és növeszti is a pillákat!

Az UP szempillaspirált a Realash oldaláról INNEN tudjátok megrendelni!